Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Etkinliklerimize Sungu Belediye Başkanımız Turan Sayılgan katıldı. Programımız Belediye Başkanımız Turan Sayılgan'ın yaptığı konuşmalarla başladı. Devamında Okul Müdürümüz Yunus Aykut'un konuşması öğrenci şiirleri ile devam etti. Yapılan etkinlikler kapsamında sınıflarımızın dans gösterileri, tiyatro, Arapça şarkıları ve yarışamalr yapıldı. Balon patlatma, sandalye kapmaca, çuval yarışı, yumurta yarışı yapıldı.Etkinliklerimiz okul öncesi öğrencilerimizin etkinlikleriyle devam etti. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.  Tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını daha kalıcı hale getirmek, düşünme ve okuma becerilerini geliştirmek için kitap okuma yarışması düzenledik. Her sınıf kendi içerisinde değerlendirmeye alındı. Dereceye giren öğrencilerimiz okul müdürümüz Yunus Aykut tarafından ödüllendirildi.

Mrt

Birliğin, beraberliğini yardımseverliğin ve hoşgörünün simgesi olan Ramazan ayında okulumuzda ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte Ramazan kolisi hazırlandı. Koliler ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109.yılında tüm şehitlerimi saygıyla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabul edilmesinin anlam ve önemini belirten etkinliğimiz yapıldı. Şehitlerimizin anısı için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal MArşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. İstiklal Marşı'mızın kıtalarının anlmaları dile getirildi.

Şbt

Sivil Savunma Haftası münasebetiyle okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat öncesinde Muş Meb Akup Ekip üyesi olan okul müdür yardımcımız Muhammed NERGİZ tarafından  etkinliğin amacı ve olası yaşanabilecek bir deprem anında ve sonrasında tahliye işlemlerinin güvenli bir şekilde nasıl yapılması gerektiğine dair bilgiler verildi.

Şbt

OKUL- VELİ İŞBİRLİĞİNİ ARTIRMAK ADINA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİ VELİLERİNE EV ZİYARETLERİ YAPILDI.ZİYARETLERDE ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİM ÖĞRETİM DURUMU EVDEKİ ÇALIŞMA ORTAMLARI VE DAVRANIŞ DURUMLARI DEĞERLENDİRİLDİ. AYRICA YAPILAN ZİYARETLERDE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN LGS SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Muhammed Yusuf Sayılgan Genç Sada Kuranı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda il birincisi oldu.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet'imizin 100.yılı kutlu olsun.

Ekm

Fen ve Teknoloji dersi öğretmenimiz Tuba Çil öncülüğünde ders kazanımlarına uygun olarak öğrencilerimizle birlikte Güneş ve Ay tutulması etkinliği yapıldı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı sene başı veli toplantısı yapıldı. Toplantımızda öğrencilerimizin başarıları, sınıf içi durumları hakkında değerlendirmeler yapıldı. Öğretmen-veli işbirliğinde öğrencilerin başarılarının artırılmasına yönelik değerlendirmeler yapıldı.

May

Okulumuz bahçesinde biyolojik çeşitliliği geliştirmek, çevre değerlerini korumak, ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, öğrencilerin çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak amacıyla ana sınıfı öğrencilerimizle birlikte okulumuz bahçesinde ağaçlandırma çalışması yaptık.

May

Oku-yorum projesi kapsamında her ay 1 kitap toplamda 6 kitap okunuyor.

Öğrenci seviyelerine uygun kitaplar her ay sınıflar arası değiştirilerek okuma sağlanıyor. Böylece hem akran arasında kitap değerlendirmesi yapılırken hem de öğretmen eşliğinde kitaplar tartışılıyor.

Okunan kitapların her ay sonunda prograje kapsamındaki eklerle özeti alınıyor böylece okurken gerekli özen gösteriliyor.

Nis

Öğrencilerimizle Sungu Hacı Selahattin Aykan camiinde  namaz buluşmaları gerçekleştirildi.