MUŞ / MERKEZ - SUNGU CUMHURİYET İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

Gün geçtikçe dünyada artan sağlıksız beslenme, obezite ve oyun bağımlılığı konusunda öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulunulup çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri yeşilay haftası kapsamında çeşitli çalışmalarda bulunuldu. Yeşilay kuylübü öğrencilerimiz  Yeşilay gönüllülüğü kapsamında arkadaşlarına bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca okulumuz öğretmenleri sınıflarımızda teknoloji bağımlılığı konulu videoları izlettirerek öğrencilerimizi bilinçlendirdi.

Şbt

Üsteğmen, mühendis, avukat, psikolog,  bankacı ve sosyal hizmet uzmanı ile çocuklar online görüşme yaptilar

Şbt

Okulumuz öğrencileri Abdulmuttalip SAYILGAN, Abdulsamet AYKAN, Yunus OĞUZ ve Sinan CENGİZ okulumuzu temsilen katıldıkları masa tenisi turnuvasında il üçüncüsü olarak büyük başarı elde etti.